top of page
JB20211029-200_edited.jpg

Aanbod

Wat mijn traject 'De baas over je stress' jou oplevert is...

  • Je kunt beter omgaan met de druk op je werk waardoor je niet langer het gevoel hebt overbelast te zijn. Daardoor lukt het je ook weer om al die e-mails te lezen en na afloop nog te weten waarover het ging.

  • Je vindt het plezier terug in je activiteiten, zodat je je na het sporten ontspannen voelt in plaats van leeg en je in plaats van spanning alleen maar voorpret hebt bij het vooruitzicht op een weekendje weg.

  • Ontspanning in je werk waardoor je aan het eind van de werkdag nog energie over hebt om met je vriendin te gaan borrelen en om nog een gezonde maaltijd voor je gezin te komen als je thuis komt.

  • Meer rust in je hoofd waardoor je je niet meer zo druk maakt over die deadline, de to-do-list op je werk of de boodschappen.

  • Je reageert meer ontspannen als dingen niet lopen zoals je had gewild. Je baalt er natuurlijk nog steeds van dat die trui is verpest maar het is geen reden meer om te gaan huilen en geïrriteerd naar je partner uit te vallen.


In het traject 'De baas over je stress' begeleid ik je in 3 maanden naar meer rust en ontspanning. Het traject bestaat uit 5 wandelingen van maximaal 1,5 uur in de natuur.

De exacte locatie spreken we samen af.

Jouw investering voor dit traject is 3 x €270,- inclusief BTW. 

Wanneer je in 1 keer betaalt, krijg je €60,- korting en betaal je slechts €750,- in plaats van €810,-.

Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Aanbod: Welkom
bottom of page