top of page

Ervaringen

Lees hier wat anderen vonden van mijn wandelcoachtraject

Het lukte mij op de een of andere manier niet om de flow terug te vinden in mijn werk. Daarom heb ik bij Myra een wandelcoachtraject gedaan. 
Het traject was ontspannend. De wandelcoaching was een fijne manier om naar mijn vraag te kijken. Myra maakte gebruik van alle elementen uit de natuur die tijdens de wandelingen op ons pad kwamen. Dit zorgde voor mooie gesprekken over de metaforen die in de natuur voor het opscheppen liggen. 
Moeiteloos pakte ze een element en maakte er een mooie oefening mee. 
Een schat aan inspiratie kwam boven borrelen. Heel bijzonder.
Myra is een betrokken, creatieve en vaardige coach die je op een diep niveau kan aanvoelen. Stapje voor stapje pelt ze je vraag af en geeft je de handvatten om uit oude patronen te stappen.

Jantien

Altijd had ik lijstjes in mijn hoofd en voelde ik de druk van voortdurend zoveel 'moeten'. 

Vooraf had ik wel wat twijfels. Ik vroeg me af of mijn problemen wel belangrijk genoeg waren voor coaching. En zouden die paar wandelingen wel nut hebben?

Het wandelen vond ik de eerste keren intensief: het gaf mij veel stof tot nadenken. Uiteindelijk heeft het traject mij meer rust gebracht. 

Nu ben ik me veel meer bewust van de druk die ik mezelf opleg en ik probeer meer dingen voor mezelf te doen. 

Myra is heel vriendelijk en toegankelijk. Ze is empathisch en kan goed analyseren wat het daadwerkelijke probleem is. Vervolgens stuurt ze je langzaam naar een oplossing. 

Diana

Ik had gemerkt dat ik snel afgeleid was van de dingen waar ik mee bezig wilde zijn en dat ik moeite had om me te focussen. Omdat ik daar last van had, heb ik een wandelcoachtraject gedaan. Het traject heb ik als heel prettig ervaren. 
Na afloop van het traject had ik meer focus en meer rust gevonden. 
Myra is heel rustig en aandachtig. Ze is een heel prettige coach, die goed luistert en met je meedenkt over waar je naartoe wil groeien. En ze heeft leuke oefeningen om dat soort dingen duidelijk te krijgen.

Marieke

Ik legde voor mijzelf de lat erg hoog, zowel privé als in mijn werk. Met dit wandelcoach traject wilde ik kijken of ik kon leren wat meer te relativeren. 

Voor mij was coaching onbekend terrein en ik wist dan ook niet goed wat ik kon verwachten. Gelukkig is Myra een easy-going persoon met een warme en open uitstraling. Ook is ze heel eerlijk en stelde ze mij op mijn gemak. Ik vond het fijn om met haar te praten over waar ik tegenaan liep. Daardoor heb ik het traject als prettig ervaren.  

Door het wandelcoachen heb ik geleerd om situaties anders te benaderen en wat minder alles tot in de details te overdenken. Ik ben er nog niet, maar ik ben wel goed op weg. 


Jordy

Ik wilde handvatten krijgen om te kunnen omgaan met mijn piekergedrag. 
Wandelcoaching was nieuw voor mij, dus ik vond het wel een beetje spannend. Maar het resultaat is dat ik nu vaker afstand neem en dus beter kan loslaten.
Wanneer ik nu in de natuur wandel, kijk en luister ik ook meer; het wandelen geeft mij rust. 
Door het coachingstraject heb ik geleerd dat ik op mezelf kan vertrouwen. 
Myra luistert heel goed en stelt de juiste vragen. Toen eenmaal helder was waar ik precies tegenaan liep, kreeg ik goede, bruikbare inzichten.

Astrid

Ervaringen: Recensies
20211205_114725.jpg
Ervaringen: Afbeelding
bottom of page