Veelgestelde vragen

 

Wat is dat precies, wandelcoaching?

Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en waarbij de coach regelmatig de natuur actief inzet in het gesprek. Wetenschappelijk is bewezen dat de natuur een relativerend en stress verlagend effect heeft. Hierdoor kan er met meer vrijheid en creatieve gedachtes naar een mogelijk probleem gekeken worden. Er komt beweging naar een oplossende helpende gedachte.

Ik weet niet zeker of ik wel een goede vraag of probleem heb voor de coaching. Is het dan wel iets voor mij?

Er bestaan geen goede en slechte vragen als het gaat om coaching. Alles waar jij mee zit en waarin jij verandering wil aanbrengen, leent zich voor coaching. Twijfel je toch nog? Neem dan gerust contact met mij op.

Gaan we ook wandelen bij slecht weer?

Je weet wat ze zeggen: er is geen slecht wandelweer, alleen slechte kleding... 
In principe gaat de wandeling dan ook door als het regent, sneeuwt of hard waait. Mocht er sprake zijn van extreme weersomstandigheden, dan kan het uiteraard verstandiger zijn om de wandeling te verzetten. Hierover hebben we dan van tevoren contact.

Kan ik het traject vergoed krijgen?

Het wandelcoachtraject valt niet onder de zorgverzekering en wordt via die weg dan ook niet vergoed. Wel zijn werkgevers vaak bereid om een coachingstraject geheel of gedeeltelijk te vergoeden, dus aarzel niet om je leidinggevende hiernaar te vragen.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Heb je een andere vraag, dan kun je uiteraard het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.

20191229_090412_edited_edited.jpg