top of page

Veelgestelde vragen

FAQ: FAQ

Ik zie dat je wandelcoach bent, wat is dat precies, wandelcoaching?

Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur. De natuur heeft een relativerend en stressverlagend effect.

Ik kan helemaal niet zo lang/snel wandelen, is dit traject dan wel iets voor mij?

Het tempo waarin we lopen wordt door jou bepaald. We zijn er niet op uit om een sportieve prestatie neer te zetten, het wandelen is een middel en geen doel. 
Als je om wat voor reden dan ook niet lang kan wandelen, passen we het aan. Dan gaan we wat vaker en langer zitten. Het traject is zoveel mogelijk maatwerk, ook op dit punt.

Gaan we ook wandelen bij slecht weer?

Je weet wat ze zeggen: er is geen slecht wandelweer, alleen slechte kleding... 
In principe gaat de wandeling dan ook door als het regent, sneeuwt of hard waait. Mocht er sprake zijn van extreme weersomstandigheden, dan kan het uiteraard verstandiger zijn om de wandeling te verzetten. Hierover hebben we dan van tevoren contact.

Ik ben al onder behandeling van een psycholoog/maatschappelijk werker, is dit traject dan wel geschikt voor mij?

Het traject 'De baas over je stress' vervangt niet de begeleiding door je psycholoog of maatschappelijk werker maar kan een mooie aanvulling daarop zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we hier nader op in gaan.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Heb je een andere vraag, dan kun je uiteraard het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.

20191229_090412_edited_edited.jpg
FAQ: Afbeelding
bottom of page